Kjære medlemmer!
En liten oppdatering på tampen av 2018 til dere alle.
Som mange kjenner til har vi siden 80-tallet hatt rettigheten til å forvalte Kirsten Flagstads navn, gitt oss av hennes arvinger. Vi har i høst fått en dyktig advokat med opphavsrett etc.som spesialområde  til å se på avtalen og hva den innebærer for oss. Juridisk sett har vi bare en moralsk rett til bruken av navnet, avtalen med arvingene ansees ikke å være juridisk bindende. Vi har derfor, etter råd fra juristen, søkt og fått godkjent rettigheten til varemerket KIRSTEN FLAGSTAD fra Patentstyret. Dette gir oss en juridisk holdbar og sikker rettighet, slik at andre ikke kan bruke navnet kommersielt uten vår tillatelse.
Styret har i hele høst arbeidet med å få til en stor og verdig jubileumsfeiring ved Kirsten Flagstads 125-årsjubileum i 2020. Det er mye som skal klaffe, og vår leder Kari Eikli er i stadig kontakt med  gode krefter for å få samlet de etterhvert mange løse trådene som et slikt storarrangement nødvendigvis medfører. Vi vil holde dere orientert etterhvert som vi har håndfaste opplysninger å gi.
Julemøtet den 5. desember er fulltegnet. Vi ser frem til en hyggelig kveld.
Flagstadselskapet har skaffet seg VIPPS.  Etterhvert som færre og færre har kontanter for hånden er Vipps en smart løsning for å overføre penger. Skal du vippse oss må du selv ha VIPPS på mobilen din. Appen er gratis og du finner den der du vanligvis finner appene på den type mobiltelefon du har. Installer den (du må legge inn et betaligskort som beløpet trekkes fra) og gå så til valget BETALING og søk oss enten frem med navnet FLAGSTADSELSKAPET (sjekk at du velger riktig, fordi det ligger to andre foreninger/utsalgssteder med Flagstad i navnet der), eller skriv inn vårt VIPPS-nr. 546432, og “vipps” kan du overføre penger til oss uten kostnader. Dette kan brukes på møtene våre og også til å betale årskontingenten når kravet om den kommer.
Hjemmesiden vår www.flagstadselskapet.no oppdateres jevnlig, så ta en titt der med jevne mellomrom.
Vi minner også om Grasrotandelen på Norsk Tippings spill. Dersom du, når du bruker ett eller flere av disse spillene, sier fra at du vil gi Grasrotandelen  til Flagstadselskapet (The Kirsten Flagstad International Society), mottar vi 5% av det beløpet du spiller for. Dette koster deg ikke noe mer enn den innsatsen du ønsker å bruke på spillet. Mange bekker små……….
Da gjenstår det å ønske dere alle en riktig god og fredfylt jul og så ser vi frem til et nytt og spennende år med oppladning til jubileumsåret.
Julehilsen til dere alle fra styret i Flagstadselskapet