Flagstadselskapets tradisjonelle høstmøte finner i år sted tirsdag 15.10 kl. 19.30 i lokalene til Musikkpedagogene i Oslo i Josefinesgt. 15 med inngang fra Underhaugsveien.
Vi har denne gangen vært så heldig å få Frode Birkeland til å kåsere for oss. Det vil også bli enkel servering på møtet. Det er ikke nødvendig med påmelding, men ta med kr. 50 til dekning av lokalleie og servering.
Frode Birkeland var den Norske Operas legendariske turnesjef gjennom mange år. Han har også bakgrunn som sanger og skuespiller og har selv opplevd Kirsten Flagstads sjefperiode i institusjonen. Han er sammen med sin kone Liv, fremdeles en aktiv kulturformidler.
Vi håper så mange som mulig har anledning til å komme på møtet og få høre en som selv har opplevd Kirsten Flagstad som sjef.
Vi ber dere også sette av onsdag 27. november i kalenderen deres. Da blir det julemøte. I år håper vi på å få til en annerledes vri på dette tradisjonelle møtet – det jobbes i kulissene for å få til et spesielt arrangement nå i oppkjøringen til jubileumsåret 2020. Sett av kvelden allerede nå.
Mvh styret i Flagstadselskapet