Kjære medlemmer!  

Onsdag den 27. november går årets julemøte av stabelen – og hvilket julemøte!! I år gjør vi en vri på gamle tradisjoner og se nedenfor hva vi har funnet på nå i oppkjøringen til Flagstadjubileumsåret 2020.  

Velkommen til Flagstadselskapet julemøte i Den norske Opera  

Det er med glede styret i Flagstadselskapet ønsker dere velkommen til årets julemøte, denne gangen med et rikholdig og variert program onsdag 27. november i Operaen på Kirsten Flagstads plass 1

  • Vi møtes kl. 18.00 i foajéen i Operaen. Vær ute i tide!
  • Toril Eriksen Rørvik tar oss med på en interessant omvisning i Operaen. Dersom vi trenger 2 omvisninger (avhengig av antallet påmeldte) blir det en aperetif for de som ikke kommer med i første runde, og omvendt for de som har vært med i runde 1. Toril er, foruten å være styremedlem i Flagstadselskapet, en av guidene som til vanlig viser gjester rundt i den spennende bygningen
  • Etter dette begir vi oss opp til Flagstadsuiten og Brunvollsuiten der vi holder hus resten av kvelden
  • Deilig bevertning med stor julebuffét og dessert, inkludert drikke. Drikke utover dette kan fås mot betaling
  • Kunstnerisk underholdning ved 2 operastudenter akkompagnert av vårt styremedlem, dekan ved Operahøyskolen – Tore Dingstad
  • Intet møte i Flagstadselskapet uten avspilling av Kirsten Flagstad – følgelig får vi høre opptak av henne
  • Den tradisjonelle utlodningen – ta gjerne med en liten gave til lotteriet
  • Flagstadmuséet på Hamar har med forskjellige bøker og litteratur om Kirsten Flagstad som er til salgs på møtet
  • Det vil også bli anledning til å se på/bestille forskjellige portretter/bilder av Kirsten Flagstad laget i ulike teknikker av kunstnere fra Hamar-området etter oppfordring/tilskyndelse fra Flagstadmuséet (slik at Selskapet kan få økt egenkapitalen foran den store satsningen i jubileumsåret 2020)

Kort sagt – en helkveld med gode Flagstadvenner

For denne overdådige kvelden betaler man kr. 650,- og får da med seg alt som er nevnt ovenfor. Påmelding skjer utelukkende ved å betale inn kr. 650,- til Flagstadselskapets bankkonto 9857 05 63009 innen torsdag den 14.november. Betalingen må foreligge på vår konto senest mandag den 18. november av hensyn til matbestillingen. Dette er en absolutt frist. Husk å skrive navn i informasjonsfeltet i nettbank eller på giro. Styret i Flagstadselskapet ønsker dere hjertelig velkommen til denne hyggelige kvelden og ser frem til påmeldinger fra mange av dere!