Flagstadselskapets julemøte 27.11 2019

Kjære medlemmer!

Onsdag den 27. november går årets julemøte av stabelen – og hvilket julemøte!! I år gjør vi en vri på gamle tradisjoner og se nedenfor hva vi har funnet på nå i oppkjøringen til Flagstadjubileumsåret 2020.

Velkommen til Flagstadselskapet julemøte i Den norske Opera

Det er med glede styret i Flagstadselskapet ønsker dere velkommen til årets julemøte, denne gangen med et rikholdig og variert program onsdag 27. november i Operaen på Kirsten Flagstads plass 1

  • Vi møtes kl. 18.00 i foajéen i Operaen. Vær ute i tide!
  • Toril Eriksen Rørvik tar oss med på en interessant omvisning i Operaen. Dersom vi trenger 2 omvisninger (avhengig av antallet påmeldte) blir det en aperetif for de som ikke kommer med i første runde, og omvendt for de som har vært med i runde 1. Toril er, foruten å være styremedlem i Flagstadselskapet, en av guidene som til vanlig viser gjester rundt i den spennende bygningen
  • Etter dette begir vi oss opp til Flagstadsuiten og Brunvollsuiten der vi holder hus resten av kvelden
  • Deilig bevertning med stor julebuffét og dessert, inkludert drikke. Drikke utover dette kan fås mot betaling
  • Kunstnerisk underholdning ved 2 operastudenter akkompagnert av vårt styremedlem, dekan ved Operahøyskolen – Tore Dingstad
  • Intet møte i Flagstadselskapet uten avspilling av Kirsten Flagstad – følgelig får vi høre opptak av henne
  • Den tradisjonelle utlodningen – ta gjerne med en liten gave til lotteriet
  • Flagstadmuséet på Hamar har med forskjellige bøker og litteratur om Kirsten Flagstad som er til salgs på møtet
  • Det vil også bli anledning til å se på/bestille forskjellige portretter/bilder av Kirsten Flagstad laget i ulike teknikker av kunstnere fra Hamar-området etter oppfordring/tilskyndelse fra Flagstadmuséet (slik at Selskapet kan få økt egenkapitalen foran den store satsningen i jubileumsåret 2020)

Kort sagt – en helkveld med gode Flagstadvenner

For denne overdådige kvelden betaler man kr. 650,- og får da med seg alt som er nevnt ovenfor. Påmelding skjer utelukkende ved å betale inn kr. 650,- til Flagstadselskapets bankkonto 9857 05 63009 innen torsdag den 14.november. Betalingen må foreligge på vår konto senest mandag den 18. november av hensyn til matbestillingen. Dette er en absolutt frist. Husk å skrive navn i informasjonsfeltet i nettbank eller på giro. Styret i Flagstadselskapet ønsker dere hjertelig velkommen til denne hyggelige kvelden og ser frem til påmeldinger fra mange av dere!

 

 

Flagstadselskapets høstmøte 15.10.2019

Flagstadselskapets tradisjonelle høstmøte finner i år sted tirsdag 15.10 kl. 19.30 i lokalene til Musikkpedagogene i Oslo i Josefinesgt. 15 med inngang fra Underhaugsveien.
Vi har denne gangen vært så heldig å få Frode Birkeland til å kåsere for oss. Det vil også bli enkel servering på møtet. Det er ikke nødvendig med påmelding, men ta med kr. 50 til dekning av lokalleie og servering.
Frode Birkeland var den Norske Operas legendariske turnesjef gjennom mange år. Han har også bakgrunn som sanger og skuespiller og har selv opplevd Kirsten Flagstads sjefperiode i institusjonen. Han er sammen med sin kone Liv, fremdeles en aktiv kulturformidler.
Vi håper så mange som mulig har anledning til å komme på møtet og få høre en som selv har opplevd Kirsten Flagstad som sjef.
Vi ber dere også sette av onsdag 27. november i kalenderen deres. Da blir det julemøte. I år håper vi på å få til en annerledes vri på dette tradisjonelle møtet – det jobbes i kulissene for å få til et spesielt arrangement nå i oppkjøringen til jubileumsåret 2020. Sett av kvelden allerede nå.
Mvh styret i Flagstadselskapet

 

Flagstadfestivalen 2018

Festivalen finner sted på Hamar 14. – 17. juni. Programmet finner du HER

 

Årsmøtet 2018

Årsmøtet 2018 gikk av stabelen 30. april. Referatet fra årsmøtet kan du lese her:

Referat årsmøte Flagstadselskapet 2018