Samlet foran Kirsten Flagstad som Isolde, malt av Per Krohg

Julemøtet i Operaen den 27.11 ble en stor suksess. 40 påmeldte deltakere møtte forventningsfulle opp kl. 18.00 og delt i 2 grupper fikk vi en flott omvisning i Operaen både i de delene som er åpne for publikum og i de enorme lokalene der produksjonene blir til. Toril Eriksen var vår eminente guide og loset oss gjennom det store bygget.

Etter en aperetiff samlet de fleste seg under Flagstadportrettet (rollebildet som Isolde) og fotoet på toppen av artikkelen er tatt der. Deretter bega man seg opp til Flagstadrommet der det var dekket flotte bord, og Operaens kantine sto for en gedigen servering der det ikke manglet på noe. Før maten fikk vi høre 5 sanger av 2 operastudenter fra Høyskolen i Oslo, akkompagnert av vårt styremedlem, Tore Dingstad. Den gode maten og god drikke ble så fortært i hyggelig lag ved 8 småbord, og deretter var det åresalg, der 200 årer forsvant som dugg for solen og innbrakte 5.000 kr. til Flagstadselskapet, og fine gevinster til de heldige.

Kaffe, pepperkaker og karamellpudding ble servert til dessert, og så satt man og hygget seg i godt selskap frem til vi måtte bryte opp litt før kl. 23.00.

Takk til styret og til de fremmøtte som alle bidro til å skape en fantastisk hyggelig kveld.