Det ble en Hamartur, (se nedenfor), men julemøtet måtte avlyses!

Tidligere i høst inviterte styret til en Hamar-tur i forbindelse med Kirsten Flagstad minnekonsert i Hamar domkirke den 22.10.

15 medlemmer dro forhåpningsfulle avgårde med tog og biler denne solfylte fredagen. Det hele startet i Flagstadmuseet der museumsleder Annika Engelhart tok imot oss med sprudlende drikke og samtaler rundt Kirsten Flagstad og Strandstuen. Deretter var det anledning til å gå gjennom museet sammen med Annika.

Etter besøket på museet gikk vi over gaten til et av Hamars bedre spisesteder og nøt en god middag, før vi bega oss de få skrittene opp til Hamar domkirke der er særdeles variert konsert skulle finne sted kl.19.00. Konserten inneholdt alt fra flere av salmene Kirsten Flagstad sang inn i 1956, men i en «ny tapning», via Bach til jazz-inspirerte numre. De opptredende fikk stor og fortjent applaus for sine prestasjoner.

I Strandstuen hang maleriet av Kirsten Flagstad som ble gitt til Elisabeth Teige på jubileumskonserten i oktober 2020, og flere andre malerier/utkast/skisser som Haakon Gullvaag utarbeidet i forbindelse med Flagstadjubileet i fjor.

I domkirken var det også en stor utstilling av religiøse motiver fra Gullvaags produksjon, hengt opp inne i kirkerommet.

Styret arbeider for å kunne få til et julemøte i desember. Mer om dette vil komme til medlemmene via e-post, brev og her på hjemmesiden.